Medlem

For å kunne delta på Fearless Play arrangementer må du være medlem. Som medlem får du også beskjed når vi åpner påmelding til arrangementne før alle andre, så du er sikret en deltakerplass. Vi jobber stadig med å lage nye fete arrangementer.

Innmeldingsskjema finner du her:

Innmeldingsskjema Fearless Play Bli medlem i dag!

GJØR DET MULIG

Det at du er medlem bidrar til å holde organisasjonen i gang. Vi er rundt 40 personer som jobber tilsammen 6000 timer i året for at Fearless Play skal levere landets feteste ekstremsportarrangementer til ungdom. Ingen får lønn, men jobber for luft og kjærlighet. Ditt medlemsskap muliggjør at hundrevis av ungdom får sitt livs opplevelse.

FÅ KURS

Som medlem i Fearless Play kan du delta på kursene våre. Vi arrangerer forskjellige instruktørkurs hvert år, blant annet kurs i elvekajakk, brattkort, rafting, kiting og mer. Er det andre ting du ønsker å lære? Ta kontakt med oss!

LÅN UTSTYR

Vi har masse utstyr som aktive medlemmer selvfølgelig kan disponere. Så drømmer du om å ta med deg dine 20 nærmeste venner til Sjoa og mangler bare en raftingflåte, hoppestylter, snøscooter, partytelt eller festivalutstyr, så er vi redningen!