Piratlagunen – 2023

For ramsalte sjørøvere og alle andre tvilsomme krek blir det nok en gang piratsamling i 2023.

Lagunen er der alle eventyr starter sier alltid Kaptein Kalle hver gang noen spør om Lagunen, eller hvorfor vi skal dit. Lagunen er nærmest som en liten piratby som flytter seg hver gang for mange som ikke skal vite om den finner ut hvor den er. I lagunen finner man skip, salgsboder, spåkoner, gullhandlere, skreddere, krokmakere, pappegøyeutsalg og annet som pirater har bruk for. Og alle som har øye for å gjøre gode handler er der. Hadde pirater vært flinke med penger, både til å tjene dem, eller til å gjøre gode handler så hadde de jo ikke vært pirater, men kjøpmenn. En pirat som kommer inn med en kiste med gull bryr seg ikke om vekslepengene. Snarere tvert i mot – han kommer som regel opp Kjølhalgsmuget og nærmest kaster gull rundt seg for å imponere andre pirater. Ingen har noen gang påstått at pirater nødvendigvis er de smarteste, men alle er enige om at de er de klart kuleste. Konge på havet, kaptein over egen skute, helt blant mannskapet og å svømme i gull – hvem vil vel ikke det?

Fra Sagaen om Piratlagunen vol 1.

Piratlagunen er for pirater i alle aldre. Både for deg som vet å sette pris på en ekte skattejakt, samt å sette tanna i skatten – og for deg som vil henge i Kjølhalsmuget med en iskald ingerfærøl og passe på at ingen stjeler piratflagget.

Pirater er ikke så gode til å planlegge, men det som er sikkert er at det både blir skattejakt og de årlige piratprøvene.

Datoen er enda ikke spikret, og vil bli annonsert senere.

Hensikten og motivasjonen bak piratlagunen er å introdusere de yngste for både sjøglede, samarbeid, fryktløs lek og ikke minst praktisk sjømannskap. Har du saltvann i blodet og har lyst til å spre det til andre er vi på jakt etter deg.

Tvilsomme pirater.